Installér Thunderbird i Windows

Thunderbird Thunderbird Sidst opdateret: 06/15/2016 33% of users voted this helpful

Denne artikel beskriver, hvordan du installerer Thunderbird i Windows.

Denne artikel gælder kun for Windows.
Inden du installerer Thunderbird:

• Thunderbird kan køre på Windows XP med Service Pack 2 (SP2) eller nyere, men den nyeste udgave af installationsprogrammet kræver som minimum Windows XP med Service Pack 3 (SP3). Hvis du vil installere Thunderbird på en Windows med Service Pack 2, så læs denne vejledning.
  1. Besøg Thunderbirds download-side med en browser (fx Firefox eller Microsoft Internet Explorer). Siden finder automatisk den version af Thunderbird, der passer til dig.
    Installing Thunderbird Win 1
  2. Klik på den grønne download-knap for at hente installationsprogrammet til Thunderbird. Afhængig af din forbindelseshastighed kan det tage op til nogle få minutter. Tak for din tålmodighed ... det vil være ventetiden værd!
  3. Start installationsprocessen ved at klikke på knappen Kør.
    click on run to install thunderbird
  4. Bare følg vejledningen (vi har gjort processen så enkel som muligt).
    Welcome to the Thunderbird Setup Wizard
    Tillykke, du er færdig med at installere Thunderbird!
  5. Dobbeltklik på Thunderbird-ikonet, når du vil kommunikere.
    double click on the thunderbird icon

Har du problemer?

Her er nogle artikler, som kan hjælpe dig: