Template:openProfileFolderTB

Tämä artikkeli saattaa olla vanhentunut.

Englanninkieliseen artikkeliin, johon tämä artikkeli pohjautuu, on tehty tärkeä päivitys. Kunnes artikkeli päivitetään, voit siirtyä englanninkieliseen artikkeliin: Template:openProfileFolderTB

Thunderbird Thunderbird Luotu: 01/03/2019

Napsauta Valikko-painiketta New Fx MenuKuvaa "fx57menu" ei ole olemassa., valitse Ohje ja edelleen alavalikosta Tietoja ongelmatilanteisiin.Valitse Ohje-valikosta Tietoja ongelmatilanteisiin. Tietoja ongelmatilanteisiin -välilehti aukeaa.

• Napsauta osiossa Ohjelman perustiedot Näytä kansioAvaa kansioAvaa FinderissaAvaa kansio -painiketta. Profiilikansiosi sisältävä ikkuna aukeaa.Profiilikansiosi aukeaa.

Seuraavat hienot ihmiset auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin:

Illustration of hands

Ilmoittaudu

Kasvata ja jaa asiantuntemustasi muiden kanssa. Vastaa kysymyksiin ja paranna tietämystämme.

Lue lisää