Zoeken op pagina in Firefox voor Android gebruiken

Firefox for Android Firefox for Android Lêst bywurke: 09/27/2023
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox voor Android kan u tijd besparen door u te laten zoeken naar specifieke termen of zinnen op webpagina’s met de functie Zoeken op pagina. Leer hoe u deze handige functie kunt openen en gebruiken!

1. Open de pagina waarin u wilt zoeken.
  2. Tik op de menuknop.
    Android menu icon
  3. Tik op Zoeken op pagina.
    Find in page
  4. Voer uw zoekterm of zin in de zoekbalk in.
    • Overeenkomende resultaten worden als gemarkeerde tekst op de webpagina getoond.
    • Navigeer door de zoekresultaten met de pijlen omhoog of omlaag naast de zoekbalk.
    Find in page example
  5. Sluit Zoeken op pagina door op de knop Sluiten X te tikken.
    Close find in page bar

Wie dit artikel behelpsum?

Ien momint…

Dizze aardige minsken hawwe holpen by it skriuwen fan dit artikel:

Illustration of hands

Frijwilliger wurde

Lit jo ekspertize groeie en diel dizze mei oaren. Beäntwurdzje fragen en ferbetterje ús kennisbank.

Mear ynfo