Forumantwoord – Standaardzoekmachine herstellen

Firefox Firefox Aangemaakt: 01/11/2021

Als u een bericht als dit ziet:

Change default search engine prompt

dan is dit een onderdeel van onze laatste fix, die het u laat weten als een externe add-on zonder uw medeweten of toestemming uw standaardzoekmachine heeft gewijzigd. Het bericht brengt u ervan op de hoogte als dit is gebeurd en stelt u in staat om te bevestigen dat de wijziging gewenst is.

Als u in het bericht op Nee klikt, wordt de wijziging niet doorgevoerd en blijven uw eerdere instellingen behouden.

Zie voor meer info over zoekinstellingen Uw standaard zoekinstellingen wijzigen in Firefox.