Forumantwoord - Off-topic- en ongerelateerde vraag

Firefox, Firefox for Android, Firefox for... Firefox, Firefox for Android, Firefox for Android Beta, Firefox for Enterprise, Firefox for iOS, Hubs, Thunderbird Aangemaakt: 02/28/2024

Hallo,

Dit forum is bedoeld om gebruikers te helpen met Mozilla-producten, zoals Firefox. Ik zal deze discussie markeren als off-topic en een moderator vragen de discussie te vergrendelen, aangezien dit onderwerp niet valt onder het ondersteuningsforum. Lees ook Forumregels en -richtlijnen.