Uw nieuwe e-mailmaskers automatisch labelen

Firefox Relay Firefox Relay Aangemaakt: 05/29/2023 100% gebruikers vonden dit behulpzaam

De Relay-add-on helpt u maskers aan te maken met website-gebaseerde labels. Als u bijvoorbeeld techcrunch.com bezoekt en een nieuw masker aanmaakt als u zich inschrijft voor hun nieuwsbrief, wordt deze automatisch gelabeld als techcrunch.com op uw Relay-dashboard. U kunt automatisch een label voor uw nieuwe masker aanmaken als u dit deelt met een website. U doet dit als volgt:

1. Klik op het Relay-pictogram op het e-mailformulier van de website.
    Label relay masks 1
  2. Selecteer Nieuw masker aanmaken.
    Label relay masks 3
  3. U ziet het nieuwe masker in het e-mailformulier en op uw Relay-dashboard. Het label voor het masker is de naam van de website.
    Label relay masks 2
Noot: als de labels op basis van de website waar u uw maskers hebt aangemaakt niet verschijnen, ga dan naar uw Relay-accountinstellingen en zorg ervoor dat de optie Accountnamen voor e-mailmaskers inschakelen is ingeschakeld. Klik op Opslaan om de wijzigingen toe te passen.