Ik kan niet draadloos afdrukken als Mozilla VPN is ingeschakeld

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u toegang tot een lokaal netwerk inschakelt, kan uw computer interactie hebben met andere apparaten die ook verbonden zijn met uw lokale thuis- of zakelijke netwerk (zoals printers, gedeelde mappen, streamingsticks en andere verbonden apparaten), zonder dat u uw VPN hoeft uit te schakelen.

Noot:
  • Lokale netwerktoegang is niet beschikbaar op iOS apparaten.
  • U dient eerst de VPN uit te schakelen op uw desktopcomputer voordat u deze instellingen kunt wijzigen en de VPN weer in te schakelen als u klaar bent.
  1. Open Mozilla VPN en schakel deze uit, als dat nog niet is gebeurd.
  2. Klik op het pictogram Instellingen vpn settings icon.
  3. Selecteer Netwerkinstellingen.
  4. Plaats een vinkje naast Lokale netwerktoegang.
  5. Schakel Mozilla VPN weer in.

U zou nu toegang moeten hebben tot apparaten in uw lokale netwerk. Het inschakelen van toegang tot het lokale netwerk lost de meeste situaties waarin gebruikers niet kunnen afdrukken als de VPN actief is op. Als dit echter uw probleem niet oplost, is de enig resterende optie om Mozilla VPN uit te schakelen als u moet afdrukken en weer verbinding te maken als u klaar bent met afdrukken.