Mozilla VPN-berichtencentrum

Mozilla VPN Mozilla VPN Aangemaakt: 10/19/2022

Kijk in het berichtencentrum in de navigatiebalk voor notificaties over nieuwe functies en abonnementsupdates.

Noot: deze functie is alleen beschikbaar in versies 2.10 en hoger.

Uw berichtencentrum openen:

1. Open Mozilla VPN.
  2. Klik (of tik) op het enveloppictogram in de navigatiebalk (er wordt in de linkerbovenhoek van het pictogram een rode notificatiestip getoond als u ongelezen berichten hebt).

Wat voor berichten ontvang ik?

Beschikbare updates

U ontvangt een bericht als er een update beschikbaar is. Open het bericht en klik (of tik) op de knop Bijwerken om de update rechtstreeks vanuit de app te installeren.

Abonnementsstatusnotificaties

U ontvangt een notificatie wanneer uw abonnement bijna verloopt.

Nieuwste functies

Bekijk de nieuwste beschikbare functies en volg de rondleiding. Klik (of tik) op een functie voor een voorbeeld.

Uw berichten beheren

Uw berichten doorzoeken

Alle notificaties verschijnen in het berichtencentrum. Voer trefwoorden in de zoekbalk in om naar oudere berichten te zoeken.

Een bericht verwijderen

Veeg naar links en klik (of tik) op het prullenbakpictogram om een bericht te verwijderen.