Template:addonsupport

Firefox, Firefox for Android, Firefox for... Firefox, Firefox for Android, Firefox for Android Beta, Firefox for Enterprise Aangemaakt: 04/08/2021
Neem rechtstreeks contact op met de ontwikkelaar van een add-on als u ondersteuning bij de add-on nodig hebt.

Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:

Illustration of hands

Vrijwilliger worden

Laat uw expertise groeien en deel deze met anderen. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank.

Meer info