Template:lockwiseauth

Firefox, Firefox Lockwise Firefox, Firefox Lockwise Laatst bijgewerkt: 3 weken, 1 dag ago
Noot: in Mac en Windows kan aanmelding via het besturingssysteem nodig zijn voor toegang tot opgeslagen wachtwoorden met edit_fx71aboutconfig Bewerken, Kopiëren of IG eye (de onthullingsknop, voorgesteld als een oogpictogram). Dit zijn niet uw aanmeldgegevens voor uw Mozilla-account. Zie Wachtwoorden in Firefox beveiligen met apparaataanmelding voor meer informatie.