Wat is er nieuw in Firefox Klar voor iOS (versie 105)

Firefox Klar Firefox Klar Aangemaakt: 10/16/2022

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox Klar voor iOS (versie 105). Deze versie wordt geleverd met de volgende verbeteringen en functies:

Nieuw

• We hebben het pictogram Cadeau van de instellingenpagina verwijderd en een nieuwe instelling geïntroduceerd om de laatste versieopmerkingen te lezen.
  • Als u een snelkoppeling toevoegt aan uw startpagina of er een van verwijdert, ontvangt u nu een bevestigingsbericht.