Wat is er nieuw in Firefox Klar voor iOS (versie 40)

Firefox Klar Firefox Klar Aangemaakt: 01/05/2022

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox Klar voor iOS (versie 40). Deze versie wordt geleverd met de volgende verbeteringen en functies:

Instelling voor Firefox Klar-onderzoeken

Firefox Klar voert onderzoeken uit, om ervoor te zorgen dat gebruikers de beste ervaring ontvangen als ze nieuwe functies testen. Deze instelling is standaard ingeschakeld, maar u leest hier hoe u zich hiervoor kunt afmelden.

klarstudies

Startpaginatips vertaald in extra talen

De tips die op de startpagina van Firefox Klar voor iOS worden getoond zijn nu beschikbaar in meerdere talen.

‘Zoeken in pagina’ annuleren met de toets Esc

‘Zoeken in pagina’ kan nu worden geannuleerd als u op een hardware-toetsenbord op Esc drukt.

Wijzigingen aan In standaardbrowser openen

We hebben “Openen in Safari” gewijzigd in “Openen in standaardbrowser” in het menu Instellingen. Firefox Focus settings menu

Bugfixes

We hebben diverse bugs opgelost, waaronder:

• Kleine visuele problemen met thema’s.
  • Pagina’s worden niet meer ingezoomd getoond na het draaien van uw apparaat.
  • De adresbalk verliest de focus niet meer na het draaien van uw apparaat.
  • Het slotpictogram wordt niet meer getoond in plaats van het uitgeschakelde schild.
  • Er treedt geen crash meer op bij het toevoegen van een website aan de lijst voor automatisch aanvullen.