Vad är nytt i Firefox för iOS (version 97)

Firefox for iOS Firefox for iOS Skapad: 02/12/2022

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS (version 97). Den här utgåvan kommer med följande förbättringar och funktioner:

Betygsbegäran i App Store

Du kan bli ombedd att lämna ett betyg för Firefox för iOS-appen i App Store. Uppmaningen kommer inte att avbryta dina uppgifter och kanske bara visas när du öppnar flikfältet.

Rekommendationer för Pocket-artiklar kan rullas horisontellt

Rekommendationer för Pocket-artiklar kan nu rullas horisontellt på din Firefox-startsida.

iOS pocket homepage scrollable

Buggfixar

Följande buggfixar implementerades:

• Kortkommandot command + L fungerar som förväntat och kommer att välja platsfältet för att vara redo att skriva.
  • Kortkommandot command + F fungerar som förväntat och öppnas och väljer sökpanelen.
  • Sökningen efter sparade inloggningar fungerar som förväntat.