Informasjon til brukere i EU, EØS, Sveits, California, Connecticut, Virginia og Utah

Privacy and Security Privacy and Security Sist oppdatert: 08/10/2024

Disse områdene har lovgivning om beskyttelse av personopplysninger som krever at vi spesifiserer følgende:

Mozillas retningslinjer for personvern og produktspesifikke personvernerklæringer beskriver hensikten med å behandle den aktuelle informasjonen om deg og hvilke informasjonskategorier vi behandler. Mozilla selger ikke personopplysninger.

Vårt legale grunnlag for innsamling og behandling av personopplysninger består av:

• Kontrakten vi har med deg: Når du oppretter en Mozilla-konto samtykker du til Mozilla-kontoens tjenestevilkår. For at vi skal kunne levere tjenester som synkronisering av nettleserloggen eller verifisering av e-postadresser, må du oppgi e-postadressen din til oss.
  • Legitime interesser: Vi mottar brukernes tekniske data og interaksjonsdata, deriblant IP-adresser, for å kunne tilpasse og tilby stedspesifikke funksjoner, forbedre sikkerheten og påliteligheten til tjenestene våre og forhindre misbruk. De konkrete årsakene til hvorfor vi samler inn og bruker personopplysninger, er beskrevet i de forskjellige produktenes retningslinjer for personvern.
  • Samtykke: Når vi ber om samtykket ditt til å behandle informasjonen din, kan du når som helst trekke tilbake dette samtykket.

Visse lover, som General Data Protection Regulation (GDPR) i EU/EØS og California Consumer Privacy Act (CCPA) gir brukere rettighetene som er listet opp under. Mozilla gir disse rettighetene til alle brukere av våre produkter, uten å ta hensyn til hvor du befinner deg:

• Retten til å få vite hvilken personinformasjon som samles inn
  • Retten til å få vite om persondata blir delt, og i så fall med hvem
  • Retten til tilgang til dine persondata
  • Retten til å utøve dine personvernrettigheter uten å bli diskriminert

I mange tilfeller har du tilgang til, kan oppdatere eller slette din personinformasjon direkte fra innstillingene i produktene våre.

Du kan lese mer om hvordan du behandler informasjonen din. Henvendelser angående personinformasjonen din gjøres gjennom Data Subject Access Request portalen vår. Har du andre spørsmål om personinformasjon eller personvernprinsippene våre, ta kontakt via dpo@mozilla.com, eller du kan kontakte vårt personvernombud (DPO) via brev til:

Bird & Bird DPO Services SRL
Avenue Louise 235 b 1
1050 Brussels
Belgium

Vi svarer på alle henvendelser vi mottar fra enkeltpersoner som ønsker å utøve sine personvernrettigheter i henhold til gjeldende lover. Du har også rett til å klage til din lokale personvernmyndighet (Datatilsynet).